Myślę że to nieporozumienie:
1. Książkę pożyczyć może każdy.
2. Część książki jest dostępna w formie elektronicznej na internecie, jako zachęta do jej zakupu. I tak, bym traktował to co zostało przesłane.
Swego czasu sam korzystałem z takich demówek do tej książki i polecam, bo można parę ciekawych informacji uzyskać.
Nie sądzę żeby Gabamiro miał złe intencje.
Przykład dema książki Walstad Inny przykład dema książki Walstad
Pomógł: 10 razy Wiek: 36 Dołączył: 01 Wrz 2004 Posty: 1162 Skąd: Biały teraz Londyn
Wysłany: 25 Maj 2010, 14:29
ok w takim razie przepraszam. Otrzymalem list wskazujacy na ten temat i stad moja interwecja.
Nie interesuje sie literatura, stad moja nie wiedza a po szybkim przeczytaniu tematu odnioslem mylne wrazenie. Prosilbym by jednak na przyszlosc zaznaczac ze chodzi o demo. Nie wchodze na forum, a zarzadanie pozostawilem innym, dlatego nie chce miec problemow z prawami autorskimi.
Jeszcze raz przepraszam i znikam bo pisze z pracy a szef smiga caly czas po moim pokoju.
_________________ Kto wie wszystko, nie wie niczego - Demostenes gdy Aleksander Macedoński wkraczał do Aten.
Masz problem lub pytania dotyczące forum pisz: tristan@op.pl
( -Jeśli chcesz , mam parę fragmentów w PDF mogę Ci przesłać na mejla-)
pkpkpk-dzięki za wyjaśnienie tematu , niektórym(kameleon_sklep) trzeba pokazać palcem a i tak ma problem w czytaniu ze zrozumieniem
(na marginesie kostka lipowa może służyć jako dyfuzor do CO2 !!!)
Pomijam temat fragmentu ksiazek bo i tak nie zrozumiesz.
Co do kostki lipowej to i sam przewód bez żadnego kamienia i tym podobnych rzeczy będzie "dyfuzorem" , kwestia co kto chce uzyskać i ile ma gazu do wypuszczenia w atmosferę.
Co do książki jej części jest to po prostu reklama !!!!!!!!!!!!!
To chyba jest proste do zrozumienia………………………..?
Kostka lipowa kosztuje 3-5zł ,dyfuzor szklany u was w sklepie 45zł… .Jedno i drugie spełnia swoje zadanie .
Z twoich wypowiedzi widzę że traktujesz ludzi z góry ,
dziecku możesz wciskać taki kit ,ktoś kto trochę zajmuje się
akwarystyką też ma swój rozum .Ja preferuje akwarium typu
Low-Tech ty High-Tech bo z tego masz kase ,rozumiem .
Ja bawię się akwarystyką dla swojej przyjemności i niechce
mi się wykłócać na forum bo ono jest po to by sobie nawzajem pomagać a nie stwarzać problemy.
KONIEC TEMATU
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum